Makutestin voittaja on löytynyt!

Muistanette varmaankin, kun ennen Acon matkaani höpöttelin eväistäni vuorilla. Jos et, niin voit lukea niistä täältä ja täältä. Erityiseen asemaan pääsivät erilaiset proteiinipatukat, joilla takaa paremman proteiinin saannin matkalla, välttää mahdollista painon tippumista ja korvaa vuorilla syntyvää energiavajetta.

Kokeilin paljon, siis kymmeniä erilaisia patukoita ja joka kerta törmäsin samaan ongelmaan: jauhoisuus. Patukka pyörii suussa kuin jauhopallo ja etiketin herkulliset kuvat suklaasta, kekseistä ja juustokakuista on vain kovalla mielikuvituksella mahdollista maistaa.

Makutestissä syksyllä ykköspaikan vei erimakuiset Questbarit, mutta nekin ovat usein jauhoisen makuisia. Hyviä, mutta melko kalliita ja kaukana etiketin herkullisista makuelämyksistä. Tämä seikka sinänsä ei ole yllätys, mutta aina pieni pettymys patukkaa mutustellessa.

Nyt on kuitenkin löytynyt patukoiden kuningas!


Se on meinaa Northforcen proteiinipatukka. Kuin toffeeta söisi, mutta hienon hienolla vaniljan vivahteella. Puolikas patukka on makunautinto, kokonainen patukka käy jo työstä. Meinaa kuten toffeeta, niin tätäkin patukkaa saa mutustella ihan huolella. Jauhoisuus kuitenkin puuttuu ja viime aikoina näitä patukoita on saanut järkevään hintaan Punnitse ja Säästä – kaupasta.

Nyt tiedän, mitä proteiinipatukoita jemmaan itselleni laukut pullolleen seuraavan kerran vuorille suunnatessani. Nämä on oikeesti hyviä!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.