Puhujatorilla pitämässä puhetta

Puhuja tapahtumaasi

Oletko järjestämässä yrityksen työhyvinvointipäivää? Onko teillä tiedossa yritystapahtuma, joka kaipaa innostavaa keynote-puhujaa? Tilaa minut puhumaan motivaatiosta, vuorikiipeilystä, luottamuksesta vuorikiipeilyretkikunnassa, itsensä voittamisesta ja vaikeuksien selättämisestä.

Olen on suomalainen 27-vuotias vuorikiipeilijä, joka on kiivennyt ympäri maailmaa muun muassa Island Peakille, Mera Peakille, Kilimanjarolle, Aconcagualle, Mt. Rainierille ja nuorimpana suomalaisena Baruntsen 7129 metrin huipulle.

Vuorikiipeilyn lisäksi minulla on usean vuoden kokemus digimarkkinoinnista ja sen hyödyntämisestä yritysten myynnissä ja liidienhankinnassa.

Unelmat todeksi

Olen intohimoinen unelmiensa toteuttaja ja mottoni on: “puhujat puhuu ja tekijät tekevät”. Tämä kuvaa oivallisesti asennettani niin digitaalista markkinointia kuin vuorikiipeilyä kohtaan. Teen unelmiensa eteen ahkerasti töitä ja innostan samalla muitakin toteuttamaan intohimoisesti haaveitaan.

Tavoitteeni on seistä 2021 nuorimpana suomalaisena maailman korkeimman vuoren Mt. Everestin huipulla. Tämän jälkeen Annin tavoitteena on valloittaa jokaisen mantereen korkein huippu ensimmäisenä suomalaisena naisena.

Luottamus retkikunnassa

Digitaalisen markkinoinnin huippuosaajana ja vuorikiipeilijänä tiedän, kuinka tärkeää luottamuksen syntyminen on sekä retkikunnassa että yrityksissä.  Valmistuin kauppatieteiden maisteriksi 2017 ja kirjoitin pro gradu -tutkielmani luottamuksesta vuorikiipeilyretkikunnissa ja peilasin tuloksia yritysmaailmaan.

Puheenaiheita

 • Digimarkkinointi
 • Luottamus retkikunnassa
 • Itsensä voittaminen
 • Motivaatio
 • Tavoitteet & suunnitelmat
 • Unelmien toteuttaminen

Palkkiot

Luento (45-60min): 1200-1500€ + alv + matkat
Luento + aktiviteetti: Kysy tarjous

Asiakkaiden palaute

No huh huh! Olihan asenne-motivaatio-tiimihenki-kommunikaatio-pläjäys by Anni Penttilä. Aivoni ovat vasta toipumassa Annin puheenvuorosta. Anni veti siis eilen todella inspiroivan ja huolitellun setin vuorikiipeilykokemuksistaan. Tuli sellainen fiilis, että hänhän on puhunut seminaareissa jo vuosikausia! Kokenut presentoija Anni onkin, mutta digimarkkinoinnin parista! Nouseva puhujatähti - SURE. Puhujatorilaisista tuli faneja kertaheitolla! Vain pari viikkoa vanhat kuvat Nepalin vuoristoista tukivat Annin vahvaa tarinaa ja sanomaa.
Mauri Ranta
Toimitusjohtaja / Puhujatori
Erittäin vahva suositus 👍 Anni Penttilä on vastannut Långvikin asiakkuudesta jo muutaman vuoden ja voin kuvitella, että puhujana on varmasti myös loistava!👌#digimarkkinointi #SEM @Mediashake #asiakasymmärrys #tavoitteellisuus #oppiva #ketterä #digitoimisto
Kati Stenbäck
Markkinointipäällikkö / Långvik

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Haluatko tarjouksen puheesta? Ota yhteyttä!   
  Vuorenvarma suunnitelma Tmi
   

  Anni Penttilä

  0503676610

  anni@vuorenvarma.fi