Puhuja tapahtumaasi

Etsitkö innostavaa keynote-puhujaa tulevaan yritystapahtumaasi?

Tuo elämys ja motivaatio osaksi työhyvinvointipäivääsi tai yritystapahtumaasi tilatessasi minut puhumaan.

Kokemukseni vuorikiipeilystä ja maailman korkeimman vuoren, Mt. Everestin, huipulla saavutetusta saavutuksesta tuo uniikin näkökulman esimerkiksi itsensä voittamisesta, vaikeuksien selättämisestä ja luottamuksen merkityksestä.

Olen intohimoinen unelmien toteuttaja ja vuorikiipeilijä, joka on kiivennyt ympäri maailmaa. Seuraava tavoitteeni on kiivetä mahdollisimman monta yli 8000 metrin vuorta. Lisäksi olen digitaalisen markkinoinnin huippuosaaja ja kauppatieteiden maisteri, joka on tutkinut luottamuksen merkitystä vuorikiipeilyretkikunnissa ja peilannut tuloksia yritysmaailmaan. Innostan yrityksen jäseniäsi toteuttamaan unelmiaan ahkeralla työllä ja luottamuksellisella ilmapiirillä.

Varauksen tehtyäsi saat käyttöösi ammattilaisen, joka on osoittanut kykynsä sekä fyysisesti että henkisesti vaativassa ympäristössä.

Unelmat todeksi

Olen intohimoinen unelmien toteuttaja ja minulla on mottoni ”puhujat puhuvat, tekijät tekevät”.

Tämä kuvaa asenteeni niin vuorikiipeilyä kuin yrittäjyyttä kohtaan. Teen ahkerasti töitä unelmieni eteen ja innostan muita toteuttamaan intohimoisesti heidän haaveitaan.

Luottamus retkikunnassa

Digitaalisen markkinoinnin huippuosaajana ja vuorikiipeilijänä tiedän, kuinka tärkeää luottamuksen syntyminen on sekä retkikunnassa että yrityksissä.  Valmistuin kauppatieteiden maisteriksi 2017 ja kirjoitin pro gradu -tutkielmani luottamuksesta vuorikiipeilyretkikunnissa ja peilasin tuloksia yritysmaailmaan.

Puheenaiheita

 • Tavoitteen asettaminen
 • Luottamus retkikunnassa
 • Itsensä voittaminen
 • Motivaatio
 • Unelmien toteuttaminen
 • Digimarkkinointi

Palkkiot

Luento (45-60min): 1200-1500€ + alv + matkat
Luento + aktiviteetti: Kysy tarjous

Asiakkaiden palaute

No huh huh! Olihan asenne-motivaatio-tiimihenki-kommunikaatio-pläjäys by Anni Penttilä. Aivoni ovat vasta toipumassa Annin puheenvuorosta. Anni veti siis eilen todella inspiroivan ja huolitellun setin vuorikiipeilykokemuksistaan. Tuli sellainen fiilis, että hänhän on puhunut seminaareissa jo vuosikausia! Kokenut presentoija Anni onkin, mutta digimarkkinoinnin parista! Nouseva puhujatähti - SURE. Puhujatorilaisista tuli faneja kertaheitolla! Vain pari viikkoa vanhat kuvat Nepalin vuoristoista tukivat Annin vahvaa tarinaa ja sanomaa.
Mauri Ranta
Toimitusjohtaja / Puhujatori
Erittäin vahva suositus 👍 Anni Penttilä on vastannut Långvikin asiakkuudesta jo muutaman vuoden ja voin kuvitella, että puhujana on varmasti myös loistava!👌#digimarkkinointi #SEM #asiakasymmärrys #tavoitteellisuus #oppiva #ketterä #digitoimisto
Kati Stenbäck
Markkinointipäällikkö / Långvik

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Haluatko tarjouksen puheesta? Ota yhteyttä!   
  Vuorenvarma suunnitelma Tmi
   

  Anni Penttilä

  0503676610

  anni@vuorenvarma.fi