Puhujatorilla pitämässä puhetta

Puhuja tapahtumaasi

Oletko järjestämässä yrityksen työhyvinvointipäivää? Onko teillä tiedossa yritystapahtuma, joka kaipaa innostavaa keynote-puhujaa? Tilaa Anni Penttilä puhumaan motivaatiosta, vuorikiipeilystä, luottamuksesta vuorikiipeilyretkikunnassa, itsensä voittamisesta ja vaikeuksien selättämisestä.

Anni Penttilä on suomalainen 26-vuotias vuorikiipeilijä, joka on kiivennyt ympäri maailmaa muun muassa Kilimanjarolle, Aconcagualle, Mt. Rainierille ja viimeisempänä nuorimpana suomalaisena naisena Baruntsen 7129 metrin huipulle.

Vuorikiipeilyn lisäksi Annilla on usean vuoden kokemus digimarkkinoinnista ja sen hyödyntämisestä yritysten myynnissä ja liidienhankinnassa.

Unelmat todeksi

Anni on intohimoinen unelmiensa toteuttaja ja hänen motto: “puhujat puhuu ja tekijät tekevät” kuvaa oivallisesti Annin asennetta niin digitaalista markkinointia kuin vuorikiipeilyä kohtaan. Anni tekee unelmiensa eteen ahkerasti töitä ja innostaa samalla muitakin toteuttamaan intohimoisesti haaveitaan.

Annin tavoite on seistä 2020 nuorimpana suomalaisena naisena maailman korkeimman vuoren Mt. Everestin huipulla ja sitä ennen harjoitella matkaa varten Pohjois-Amerikan korkeimman vuoren Denalin kiipeämisellä. Tämän jälkeen Annin tavoitteena on valloittaa jokaisen mantereen korkein huippu ensimmäisenä suomalaisena naisena.

Luottamus retkikunnassa

Digitaalisen markkinoinnin huippuosaajana ja vuorikiipeilijänä Anni tietää, kuinka tärkeää luottamuksen syntyminen on sekä retkikunnassa että yrityksissä. Kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2017 valmistunut vuorikiipeilijä kirjoitti gradunsa luottamuksesta vuorikiipeilyretkikunnissa ja peilasi tuloksia yritysmaailmaan.

Puheenaiheita

  • Digimarkkinointi
  • Luottamus retkikunnassa
  • Itsensä voittaminen
  • Motivaatio
  • Tavoitteet & suunnitelmat
  • Unelmien toteuttaminen

Palkkiot

Luento (45-60min): 1200-1500€ + alv + matkat
Luento + aktiviteetti: Kysy tarjous

Asiakkaiden palaute

No huh huh! Olihan asenne-motivaatio-tiimihenki-kommunikaatio-pläjäys by Anni Penttilä. Aivoni ovat vasta toipumassa Annin puheenvuorosta. Anni veti siis eilen todella inspiroivan ja huolitellun setin vuorikiipeilykokemuksistaan. Tuli sellainen fiilis, että hänhän on puhunut seminaareissa jo vuosikausia! Kokenut presentoija Anni onkin, mutta digimarkkinoinnin parista! Nouseva puhujatähti - SURE. Puhujatorilaisista tuli faneja kertaheitolla! Vain pari viikkoa vanhat kuvat Nepalin vuoristoista tukivat Annin vahvaa tarinaa ja sanomaa.
Mauri Ranta
Toimitusjohtaja / Puhujatori
Erittäin vahva suositus 👍 Anni Penttilä on vastannut Långvikin asiakkuudesta jo muutaman vuoden ja voin kuvitella, että puhujana on varmasti myös loistava!👌#digimarkkinointi #SEM @Mediashake #asiakasymmärrys #tavoitteellisuus #oppiva #ketterä #digitoimisto
Kati Stenbäck
Markkinointipäällikkö / Långvik

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Haluatko tarjouksen puheesta? Ota yhteyttä! 
Vuorenvarma suunnitelma Tmi
 

Anni Penttilä

0503676610

anni@vuorenvarma.fi