Innostava puhuja tapahtumaasi

Oletko järjestämässä yrityksen työhyvinvointipäivää? Onko teillä tiedossa yritystapahtuma, joka kaipaa innostavaa puhujaa? Tilaa Anni Penttilä puhumaan motivaatiosta, vuorikiipeilystä, itsensä voittamisesta ja vaikeuksien selättämisestä!

Anni Penttilä on suomalainen 25-vuotias vuorikiipeilijä, joka on kiivennyt ympäri maailmaa muun muassa Kilimanjarolle, Aconcagualle, Mt. Rainierille ja viimeisempänä nuorimpana suomalaisena naisena Baruntsen 7129 metrin huipulle.

Annin tavoite on kiivetä maailman korkeimman vuoren Mt. Everestin huipulle 2020 ja pyytämällä Annin puhumaan tapahtumaasi, pääset mukaan nuorimman suomalaisnaisen matkaan maailman korkeimman huipun valloitukseen.

Intohimoinen unelmien toteuttaja

Anni on intohimoinen unelmiensa toteuttaja ja hänen motto: “puhujat puhuu ja tekijät tekevät” kuvaavat oivallisesti Annin asennetta niin digitaalista markkinointia kuin vuorikiipeilyä kohtaan. Anni tekee unelmiensa eteen ahkerasti töitä ja innostaa samalla muitakin toteuttamaan intohimoisesti haaveitaan.

Annin tavoite on seistä 2020 nuorimpana suomalaisena naisena maailman korkeimman vuoren Mt. Everestin huipulla ja sitä ennen harjoitella matkaa varten Pohjois-Amerikan korkeimman vuoren Denalin kiipeämisellä. Tämän jälkeen Annin tavoitteena on valloittaa jokaisen mantereen korkein huippu ensimmäisenä suomalaisena naisena.

Puhujana saat Annista tilaisuuteesi todellisen energiapakkauksen, jonka eteenpäinkatsova elämänasenne auttaa valloittamaan jokaisen kuulijan oman elämän huiput.

Itsensä voittaminen, motivaatio ja projektien hallinta

Digitaalisen markkinoinnin huippuosaajana ja vuorikiipeilijänä Anni tietää, kuinka tärkeää luottamuksen syntyminen on sekä retkikunnassa että yrityksissä. Kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2017 valmistunut vuorikiipeilijä kirjoitti gradunsa luottamuksesta vuorikiipeilyretkikunnissa ja peilasi tuloksia yritysmaailmaan.

Anni pääsee vauhtiin puhuessaan itsensä voittamisesta, yhteistyöstä, isojen projektien hallinnasta, digitaalisen markkinoinnin hyödyntämisestä, motivaatiosta ja vaikeuksien selättämisestä. Hän osaa innostaa kuulijansa siten, että jokainen pystyy tavoittelemaan hurjimpiakin haaveitaan.  

Anni tietää, että ison projektin toteuttaminen sisältää haasteita ja niiden voittaminen vaatii paljon motivaatiota sekä intohimoa toteuttaa unelmia. Näistä kokemuksista Anni kertoo myös kuulijoilleen. Annin kanssa pääset matkalle vuorille kuvien ja videomateriaalin muodossa.

Puhujan aiheita

 • Motivaatio

  Anni kertoo, miten motivaatio rakentuu ja miten sitä voidaan hyödyntää myös vaikeina aikoina.

 • Intohimon löytyminen

  Anni innostaa kuuntelijaa löytämään oman intohimon kohteensa.

 • Itsensä voittaminen

  Anni kertoo, mitä itsensä voittaminen on parhaimmillaan vuorilla.

 • Luottamus tiimissä

  Anni kertoo, miten luottamus rakentuu retkikunnassa ja mitä vuorikiipeilyolosuhteista voidaan tuoda yrityksille.

 • Digitaalinen markkinointi

  Anni kertoo, kuinka digitaalista markkinointia voidaan hyödyntää isoissa projekteissa.

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, pyydä tarjouspyyntö!

Moikka! Olen Anni Penttilä, suomalainen vuorikiipeilijä. Pyydä tarjous tapahtumaasi!

Pyydä tarjous

3 + 1 = ?

Tyytyväisiä yhteistyökumppaneita

Hinnasto

Yhden tunnin luento 750 €

 • Aihe sovitaan erikseen
 • yhden tunnin mittainen luento tai workshop
 • sopii erityisesti tyky- ja tyhypäivien alkuun tai loppuun

Kolmen tunnin luento 1500 €

 • Aihe sovitaan erikseen
 • kolmen tunnin mittainen luento, treenit tai workshop
 • sopii erityisesti yrityksille, jotka kaipaavat tapahtumaan tarinoita vuorilta sekä motivoivan tarinan, kuinka selvitä vaikeuksista.

Täysin räätälöity tapahtuma

Pyydä tarjous ja suunnitellaan yrityksellesi täysin räätälöity tapahtuma toiveitten mukaisesti.

Hintoihin lisätään alv.