Palvelut

Olen kokenut digitaalisen markkinoinnin ammattilainen. Viimeisen neljän vuoden aikana olen tehnyt useille yrityksille Google Ads -mainontaa, Facebook- ja Instagram -mainontaa sekä erilaisia sisällöntuotantoprojekteja. Projektit ovat onnistuneet tuloksien perusteella, sillä olemme aina rakentaneet seurannan Google Analyticsin avulla. Avullani yrityksesi onnistuu tuottavassa digitaalisessa markkinoinnissa.

Digitaalisen markkinoinnin lisäksi olen kouluttanut ja valmentanut useissa eri tapahtumissa. Matkanjohtajan työt Matkatoimisto Aventuralla on syventänyt vuorikiipeilyosaamistani ja olen päässyt jakamaan asiakkaitteni kanssa unohtumattomia kokemuksia vuorilla.

Valmistun syksyllä 2020 Suomen Kiipeilyliiton köysitoiminnanohjaajaksi, jolloin pystyn pitämään kiipeilyyn liittyviä aktiviteetteja yritysten tyky- ja tyhy-päivissä. Näiden lisäksi minulta pystyy tilaamaan vuoriaiheisen puheenvuoron. Lempiaiheitani ovat luottamus retkikunnassa, intohimo ja motivaatio.

Palvelut

Vuorikiipeily

Sponsorisopimusten avulla vuorikiipeily eri puolilla maailmaa. Seuraava tavoite 2021 Mt. Everestin kiipeäminen.

Digitaalinen markkinointi

Google Ads -mainonta, Facebook- ja Instagram -mainonta ja sisällöntuotanto. Viiden vuoden kokemus erilaisten verkkokauppojen ja liidejä hankkivien asiakkaiden mainonnasta.

Matkanjohtaja

Toimin matkatoimisto Aventuralla matkanjohtajana vuoristovaelluksilla ja vuorikiipeilymatkoilla.

Puheet ja luennot

Puheenvuoroto yritysten tyky- ja tyhypäiviin.

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Haluatko tehdä kanssani yhteistyötä? Ota yhteyttä!   
  Vuorenvarma suunnitelma Tmi
   

  Anni Penttilä

  0503676610

  anni@vuorenvarma.fi