Tasapainotuoli toimistoon

Digitaalinen markkinointi

Olen helsinkiläinen kauppatieteiden maisteri ja digitaalisen markkinoinnin konsultti. Olen työskennellyt viimeisen kolmen vuoden aikana Mediashake Oy:lla ja heinäkuusta 2019 lähtien siirryin täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Teen edelleen läheisesti yhteistyötä Mediashaken kanssa.

Ydinosaamisalueeni ovat Google Ads -mainonta, Facebook- ja Instagram -mainonta, Google Analytics, Google Data Studio ja sisällöntuotanto. Olen viimeisten vuosien aikana tehnyt mainontaa useille erilaisille verkkokaupoille sekä yrityksille, jotka tavoittelevat uusia liidejä netistä.

Olen tehnyt pitkään yhteistyötä samojen asiakkaiden kanssa. Uskon vahvan ja avoimen viestinnän olevan yksi tärkein syy tähän. Minulle on tärkeää, että puhumme asiakkaan kanssa samaa kieltä ja olen päässyt hyödyntämään asiakkaiden kanssa kouluttajan taustaani digimarkkinoinnista.

Asiakkaani ovat ympäri Suomea ja tapaan asiakkaitani pääasiassa etätapaamisissa. 

Digitaalisen markkinoinnin ulkoistamisen lisäksi koulutan digitaalisen markkinoinnin tekemistä erilaisissa tilaisuuksissa. Tämän lisäksi minulla käy yritysten in-house-tekijöitä valmennettavana ja autan heitä kehittymään digitaalisen markkinoinnin huippuosaajiksi.

Mikäli sinulla on kysyttävää digimarkkinoinnista tai haluat tarjouksen, ole rohkeasti yhteydessä!

Google Ads -mainonta

Myyntiä ja uusia liidejä tuottavaa Google Ads -mainontaa. Tulokset perustuvat laadukkaaseen tekemiseen ja asiakkaan kanssa aktiiviseen viestintään.

Facebook- ja Instagram-mainonta

Tehokasta sosiaalisen median mainontaa nykyaikaisten käytäntöjen mukaisesti ja tehokkaalla budjetin käytöllä.

Sisällöntuotanto

Hakukoneystävällisten artikkelien, sivuston tekstien ja avainsanojen tutkiminen. Artikkelien pituus vähintään 600 sanaa ja monisanaisten avainsanojen tutkiminen.

Google Analytics

Google Analyticsin käyttöönotto, asentaminen, tavoitteiden määrittely ja raportoinnin rakentaminen.

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Haluatko tehdä kanssani yhteistyötä? Ota yhteyttä! 
Vuorenvarma suunnitelma Tmi
 

Anni Penttilä

0503676610

anni@vuorenvarma.fi