Digitaalinen markkinointi

Olen helsinkiläinen kauppatieteiden maisteri ja digitaalisen markkinoinnin konsultti. Siirryin heinäkuussa 2019 yrittäjäksi ja teen asiakkaille erilaisia digitaalisen markkinoinnin jatkuvia töitä sekä projekteja.

Ydinosaamisalueeni ovat Google Ads -mainonta, Facebook- ja Instagram -mainonta, Google Analytics, hakukoneoptimointi, Google Data Studio ja sisällöntuotanto. Olen viimeisten vuosien aikana tehnyt mainontaa useille erilaisille verkkokaupoille sekä yrityksille, jotka tavoittelevat uusia liidejä netistä.

Olen tehnyt pitkään yhteistyötä samojen asiakkaiden kanssa. Uskon luottamuksen ja avoimen viestinnän olevan tärkeimmät syyt pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Minulle on tärkeää, että puhumme asiakkaan kanssa samaa kieltä ja pystymme yhdessä kehittämään mainontaa eteenpäin.

Asiakkaani ovat ympäri Suomea ja tapaan asiakkaitani pääasiassa etätapaamisissa. 

Digitaalisen markkinoinnin ulkoistamisen lisäksi koulutan digitaalisen markkinoinnin tekemistä erilaisissa tilaisuuksissa. Tämän lisäksi minulla käy yritysten in-house-tekijöitä valmennettavana ja autan heitä kehittymään digitaalisen markkinoinnin huippuosaajiksi.

Mikäli sinulla on kysyttävää digimarkkinoinnista tai haluat tarjouksen, ole rohkeasti yhteydessä!

Google Ads -mainonta

Myyntiä ja uusia liidejä tuottavaa Google Ads -mainontaa. Tulokset perustuvat laadukkaaseen tekemiseen ja asiakkaan kanssa aktiiviseen viestintään.

Facebook- ja Instagram-mainonta

Tehokasta sosiaalisen median mainontaa nykyaikaisten käytäntöjen mukaisesti ja tehokkaalla budjetin käytöllä.

Sisällöntuotanto

Hakukoneystävällisten artikkelien, sivuston tekstien ja avainsanojen tutkiminen. Artikkelien pituus vähintään 600 sanaa ja monisanaisten avainsanojen tutkiminen.

Google Analytics ja Google Tag Manager

Google Analyticsin käyttöönotto, asentaminen, tavoitteiden määrittely ja raportoinnin rakentaminen.

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Haluatko tehdä kanssani yhteistyötä? Ota yhteyttä!   
  Vuorenvarma 
   

  Anni Penttilä

  0503676610

  anni@vuorenvarma.fi