Blogiyhteistyö

Sisällöntuotantoa, varustetestejä, kuvia, videoita ja kokemuksia vuorilta.

Yhteistyö Vuorenvarma-blogin kanssa on rehellistä ja avointa. Tavoitteena on yhteistyössä yritysten kanssa kertoa aito mielipide testatuista tuotteista ja palveluista. Näkökulmana on aina vuorikiipeilyyn sopiva teema. Nousevia teemoja ovat ilmastonmuutos, kestävä kehitys ja vastuullisuus.

Hyödynnän artikkelien kirjoittamisessa kokemukseni digitaalisesta markkinoinnista ja blogin lukijoiden määrä on kasvanut viime vuonna +1400 %. Suurin tekijä on hakukoneystävälliset sisällöt ja yhteistyöt useiden yritysten kanssa.

Olen erityisen kiinnostunut yhteistöistä sellaisten yritysten kanssa, jotka tukevat tavoitettani kiivetä Mt. Everestin huipulle 2020. Matka on haastava ja vaatii monella eri osa-alueella valmistautumista. Varusteet, arjen yhdistäminen vuorikiipeilyyn, ruoka, harjoittelu ja matkustaminen on sen vuoksi tärkeitä aiheita, joita haluan tuoda esille blogiyhteistöiden avulla. 

Rehellisyys, aitous, kova työ, luottamus, periksiantamattomuus ja aito urheilun ilo on niitä arvoja, joita haluan myös yhteistöiden kautta tuoda esille. Varusteet ovat erityisen kovassa käytössä ja niiden testaamisen kautta myös yritykset voivat saada arvokasta tietoa, mikä varusteissa toimii. 

Kokemukseni digimarkkinoinnin, web-analytiikan ja tapahtumatuotannosta myös lisää ymmärrystäni siitä, millaisia tavoitteita yhteistyölle pitäisi asettaa. Haluan tarjota yhteistyökumppaneilleni lisää myyntiä, liidejä ja brändien tunnettuutta.

 

Aiempia asiakkaita

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Haluatko tehdä kanssani yhteistyötä? Ota yhteyttä!   
  Vuorenvarma suunnitelma Tmi
   

  Anni Penttilä

  0503676610

  anni@vuorenvarma.fi