Inspiraatiota

Tapasimme tänä viikonloppuna Nepalin 2013 ryhmän kanssa. Meillä oli poikkeuksellisen hauska matka Nepalissa ja porukasta tuli lyhyessä ajassa mielestäni aivan mahtava. Naurettiin paljon siitä huolimatta, että ryhmässä oli täysin eri ikäisiä ja erilaisia ihmisiä. Persoonia joka lähtöön, mutta kuitenkin kaikki mielestäni yhdistää ehtymätön mielenkiinto kauniita maisemia, ulkoilmaa, vuoria ja oman elämän seikkailuja kohtaan.

Vuorokausi hyvässä seurassa inspiroi. Koen todella tärkeänä sen, kuinka muiden ihmisten kokemuksista voi oppia ja vinkkejä voi hyödyntää omilla reissuilla. Tästä porukasta tulikin ideoita paljon! Huippuvuoret, Islanti, Dolomiitit, Hyuana Potosi, Kilpisjärvi, thriatlon, hiihtovaellus, varusteet, teltat, Kirgisia ja monen monta muuta uutta ideaa, mihin suunnata seuraavaksi.

5000 metriä täynnä

Tässä piileekin retkikunnan paras anti: toisilleen tuntemattomat ihmiset matkustavat muutaman viikon yhdessä ulkomaailmasta erillään ja sen jälkeen ryhmästä tulee niin yhtenäinen, että olemme tavanneet vähintäänkin kerran vuodessa matkan jälkeen. Elinikäisiä ystävyyssuhteita sanon minä. Inspiraatiota, josta voi olla vain kiitollinen ja tuntea olevansa täysin etuoikeutettu!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.