Crossfitin salattu elämä

Crossfitin salattu elämä on alkanut näyttämään minulle kasvojaan tämän viikon aikana. Olin odottanut kurssia ihan tosissani ja olin pelonsekaisen innoissani maanantaina kun kurssi vihdoin alkoi.

Millaiset odotukset minulla oli?

No, tiesin, että olen suhteellisen hyvässä kunnossa eikä aloitustilanne on täysin toivoton. Joitain liikkeitä olen syksyn aikana tehnytkin ja vuoriohjelmani perustui ainakin jonkin asteiseen crossfit-ideologiaan… Tiesin myös, että vaikka edessä on jotain tuttua niin edessä on kuitenkin aivan uusi maailma ja laji. Tietystikään en tiedä vielä kahden kurssikerrankaan jälkeen tästä maailmasta paljoakaan ja sen salat tullee avautumaan minulle yksi ovi kerrallaan.

Odotan suuria haasteita, happoja ja parempaa tekniikkaa. Uusia liikkeitä ja vinkkejä, millä ihmeellä sen muscle-upin tai 10 leukaa saa tehtyä!

Mitä olen parissa päivässä oppinut?

Crossfitin salatusta elämästä olen oppinut: älä aliarvioi sitä. Helppous saattaa tarkoittaa jotakin inhottavaa. Viiden minuutin helpolta kuulostavasta treenistä saa kuitenkin kovan. Tekniikka on kaiken a ja o, laatu ja liikkeiden puhtaus kunniaan!

Yskä, oih tuo ihanan kamala happoyskä iski jälleen… Mitä tapahtui ensimmäisellä kerralla? Lue se tästä. Kilpauintiaikojen rasitusastma on alkanut taas näyttäytymään. Luulin, että olen lopettamisen myötä myös päässyt eroon tästä vaivasta, mutta väärässä olin. Homman nimi on vain ollut se, etten ole treenannut tarpeeksi kovaa ja pitkää siellä epämukavalla happoalueella. Maanantaina tein sen jälleen, ja keuhkojen polte sekä yskähän siitä sitten tuli. Onneksi tänään homma on hoidettu lääkärissä kuntoon ja toivottavasti näillä rohdoksilla olo helpottuu ja treenit paranee. Älä siis aliarvioi happoyskää!

WODissa eli siinä päivän treeniosiossa pääsee joka päivä kilpailemaan. Niin siistiä! Kilpailuviettini hurraa, ja maanantaina ihan jännitti aloittaa treeni! Ketä vastaan sitten kilpailen? No itseäni ja kelloa vastaa. Kurssin suoritettua ehkä aloitan salaa kilpailla jotakin pro-mimmiä vastaan sitten… Varo vaan, sinä pro!

Heikkouksiani: ylävartalo, nopeus, voima, ketteryys, tekniikka, kädet, jnejnejnejne… Näitä riittää!
Vahvuuksiani: yritän aina parhaani, yritän vaikken osaisi, joku on sentäs tuttua, on mullakin vahvuuksiani

Kaiken kaikkiaan Crossfitin salattu elämä vaikuttaa kiehtovalta, ja monimuotoiselta, sekavalta ja jopa pelottavan mielenkiintoiselta. Nyt vain pitää antaa palaa ja tehdä parhaansa!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.