Päivitetty kehonkoostumus just NYT!

Tänään kävin viimeisessä InBody 720 kehonkoostumusmittauksessa. Viimeisessä vähään aikaan siis, sillä nyt tavoitteena on treenata rennosti, mutta kovaa. Kehonkoostumus muuttokoon sen mukaan, ja toivonkin tietysti, että kroppa mahdollisimman tehokkaasti ottaisi treenin vastaan.

Olin edellisen kerran käynyt InBodyssa marraskuun alussa ja tulokset olivat kauhea pettymys. Tänään suuntasin taas testiin, mutta ilman odotuksia. Mielenkiintoista oli vain se, mitä kolmessa kuukaudessa olisi tapahtunut. Ajattelin etukäteen, että todennäköisesti tulos olisi seuraava: lihasmassa vähentynyt ja rasvamassa lisääntynyt.

Toisin kuitenkin kävi kun tilannetta ruvettiin mittauksen jälkeen tutkimaan. Tulokset verrattuna marraskuuhun olivat seuraavat:
– paino tippunut 1kg
– lihasmassa kasvanut 300g (heh! Tämä ilahduttaa vaikka käytännössähän se on sama)
– rasvamassa vähentynyt 1,6kg
– rasvaprosentti tippunut 1,7 %
– jalkojen lihasmassasta oli lähtenyt, mutta vastaavasti yläkroppaan oli tullut lisää

Olen oikein tyytyväinen tuloksiin ja näistä on mielenkiintoista lähteä uusien treenien pariin. Kroppa tuntuu olevan hyvässä balanssissa nyt ja kärsimykset ruokahaluttomuudesta tuntuu tällä hetkellä olevan historiaa! Päin vastoin, suklaa maistuisi useammin kuin on sallittu!

Fiilis on kuitenkin mitä mahtavin ja sehän on pääasia!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.