Huh, mikä muutos!

Hiljaista on ollut tämä viikko blogin puolella – toista on kuitenkin ollut todellisuudessa.

Viime viikolla meille soitettiin, että alakertamme naapurissa olisi katossa vesikupla ja epäillään, että vuoto on syntynyt vessastamme. Ensin epäiltiin, että lattiakaivo vuotaa, mutta todellisuudessa kaksi vuotta sitten tehty kylpyhuoneremontti on mennyt pieleen ja laatat ovat siinä jamassa, että ne vuotavat kaiken suihkuveden alakerran naapureillemme. Tässä vaiheessa olimme melko onnellisia, että kyseessä on vuokra-asunto eikä oma!!

Mitä tämä sitten tarkoitti? Pikamuuttoa evakkoon pois asunnosta, sillä vessassa aloitettaisiin remontti heti. Jännä tilanne, sillä muuttoa ei tähän kiireeseen olisi kaivattu. Onneksi viereisessä rapussa oli vapaa asunto ja muuttomatka vain 4 kerrosta; 3 alas ja yksi ylös. Olimme myös harjoitelleet kavereiden muutossa saman viikon keskiviikkona, joten muuttaminen oli tuttua puuhaa.

Saimme kuin saimmekin kaikki tavaramme muutettua yhdessä päivässä! Olen ollut myös tehokas ja myynyt ylimääräisiä tavaroita pois. Aikamoista haipakkaa ja viikonloppuna ei ole tullut käytä salilla, mutta noita neljää kerrosta asuntojen välillä sen sijaan on tullut ravattua aika monta kertaa.

Nyt kuitenkin onnellisesti uudessa kodissa! Itseasiassa tämä on oikein kodikas ja varmasti hyvä koti, vaikka onkin reilusti pienempi kuin edeltäjänsä. Olipahan pikainen muutos, joka rykäistiin päivässä päätökseen!

Viikko on myös ollut erikoinen, sillä viime viikon ihana talvisää on ollut tipotiessään ja muutos säässä on ollut aivan tavaton. Keskiviikkona menetin hermoni kahlatessani siinä kamalassa loskasäässä pyöräni kanssa.

Huomenna taas treenien pariin ja crossfit-kurssille. Tsemiä tulevaan viikkoon kamut!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.