VAPAUS

Huh, tämä syksy on ollut kyllä aikamoista puurtamista kouluhommien kanssa. On ollut toki kiva opiskella, mutta ei opiskelukaan aina helppoa ole.

Maisteriopinnot ovat aika erilaisia, mitä kandiopinnot olivat. Luentoja on vähän, palautettavia töitä paljon, luettavia artikeleita vieläkin enemmän ja silti kaiken työmäärän päälle melkein kaikista kursseista on tentti. Tänä syksynä on tullut aherrettua näiden hommien parissa aktiivisesti ja tänään minulla oli 2015 vuoden viimeinen tentti.

VAPAUS on siis koittanut… Ainiin, onhan minulla vielä yhden ryhmätyön tekemistä tällä viikolla. Sen jälkeen on mahdollisuus nauttia viimeisestä viikosta kotona ja valmistella viimeiset asiat ennen lähtöä. Lähtö lähenee jo kovasti!

Mittasin eilen ensimmäisen kerran paljonko kassini painaa kaikilla tavaroilla. Kassista puuttui vielä makuupussi, eväät, Mendozaan yksi siistimpi hame ja toilettilaukku. Tulos oli 15,6kg!!! Jes, tätä olen stressannut jo pitkään. Olen pelännyt, että en saa tavaroita 23kg painorajaan menemään, mutta stressini lievittyi huomattavasti tämän huomattuani. Voin ostaa kunnon säkillisen siis herkkuja mukaan! Ja silti tavarat tulevat mahtumaan tuohon 23 kilon haamurajaan.

Herkkusäkkien ostaminen on edessä ensi viikon alussa ja silloin esittelen myös teille, millä eväin minä selviän vuorilla. Vapautta on valita omat eväät, nyt on vapaa olo fiilistellä matkaa (sitä olen kyllä jo harrastanut pitkään), vapaus nukkua vaikka keskellä päivää päikkärit tai vapautta vain fiilistellä sitä, että tämän syksyn tentit on nyt tehty!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.