Uusi treenijakso kohti Everestiä

*Kaupallinen yhteistyö ja sisältää alennuskoodin ANNI10 Népra-verkkokauppaan*

Tällä viikolla alkoi uusi treenijakso kohti ensi kevään Everestin reissua. Tavoitteena on rakentaa kuntoa siten, että huhtikuussa olisin parhaassa mahdollisessa kunnossa. Tavoitteena kiivetä Mt. Everestin huipulle.

Treenijakso alkaa peruskuntokaudella, sillä kävin reilu kuukausi sitten Pajulahdessa maksimaalisessa hapenottokyvyn testissä ja paljastui, että perukuntoalueeni oli hiukan heikentynyt ja jatkossa pitäisi kiinnittää huomiota taas tarkemmin peruskestävyysharjoitteluun.

Tulevan treenijakson aikana tulen keskittymään erityisesti peruskestävyysharjoitteluun, voimien kasvattamiseen, kiipeilytekniikan ja -voiman parantamiseen ja mäkiharjoitteluun. Erityisesti vaellus Urho Kekkosen Kansallispuistossa muistutti raskaan kuorman kantamisesta ja siitä, kuinka tärkeää on totutella painavan rinkan kantamiseen.

nepra-clothing
Népra treenivaatteet Malminkartanolla

Käytin viime vuonna treeneihin yhteensä 658 tuntia. Se on keskimäärin 15 tuntia joka viikko. Ajattelin kirjoittaa myöhemmin sisällöstä lisää, mutta tällä kertaa haluan kertoa yhdestä mukavuutta lisäävästä tekijästä, nimittäin hyvistä treenivaatteista.

Kun käyttää aikaa treenaamiseen, yksi iso elementti on se, millaiset varusteet ja treenivaatteet on päällä. Olen testannut viimeisen parin kuukauden ajan suomalaisen vaatemerkin Népran treenivaatteita. Minulla on ollut käytössä Saturnus-trikoot, Fortuna-toppi, Juno-pitkähihainen, Yed Joggers -housut ja Dubhe-huppari.

nepra huppari
Népra huppari

Népran vaatteet ovat vastuullisesti tuotettu ja heidän ydinarvoihin kuuluu laadukkaat, mukavat ja kestävät treenivaatteet – jokainen pärjää vähemmällä määrällä vaatteita, koska ne ovat niin hyviä. Vaatteet ovat vastuullisesti tuotettuja ja heidän sivuilta löytyy lisätietoa vaatteiden tuotannosta.

Erityisen ihastunut olen ollut Saturnus-trikoisiin, jotka ovat todella mukavat ja pysyvät päällä kovemmassakin mäkitreenissä. Tykkään sinisestä väristä, sillä mustia vaatteita on ihan tarpeeksi muutenkin. Saturnuksista on tullut lempiasuste myös kotona töitä tehdessä, sillä ne on niin mukavat.

nepra trikoot saturnus
Népra vaatteet –10 % koodilla ANNI10

Juno-pitkähihainen olikin juuri se vaatekappale, mikä puuttui vaatekaapistani. Olen kaivannut pitkähihaista treenipaitaa, joka on napakka, pehmeä päällä ja istuu hyvin. Juno on juuri noita kaikkia ja kangas on todella mukava päällä.

Hyvin toimivat ja tarpeeseeni sopivat vaatteet ovat siis treenaamisen kannalta ihan yhtä tärkeitä kuin hyvä treeniohjelma tai tarpeisiin sopiva pyörä tai valjaat. Käytän hereilläoloajasta niin paljon treenivaatteita, että niiden on oltava täydelliset juuri eikä melkein.

Népra tarjoaa koodilla ANNI10 saat lokakuun loppuun saakka –10% alennusta Népran verkkokaupasta.

nepra juno pitkähihainen
Népra Juno-pitkähihainen

Nyt uuden treenijakson alkaessa kohti Everestiä varusteet ovat kunnossa ja olen valmiimpi kuin pitkään aikaan taas treenaamaan kovaa ja tavoitteellisesti.

Comments are closed.