Todellinen Ranska

Terveiset Rasnkasta! Upea reissu takana. Olimme Provencen maakunnassa, lensimme viikko sitten torstaina Nizzaan, josta jatkoimme matkaa 1,5h autoilla golfresorttiimme.

Golfkenttä sijaitsi aivan meren läheisyydessä ja oli aivan upea maisemiltaan, tuoksuiltaan ja mikä parasta pääsimme nauttimaan auringosta muutaman päivän ihan kunnolla.

Pelasimme neljä kierrosta golfia. Vietin lepoviikkoani näin ja tuntuukin, että jalat palautuivat vaikka toki tuli käveltyä melko paljonkin noiden kierrosten aikana. Yhden golfkierroksen aikana tulee käveltyä noin 10 kilometriä ja lyötyä golfpalloa. Minun tapauksessani melko useasti, sillä tasoitukseni ei ole kovin alhainen. Katsoin kellostani, että yhden kierroksen aikana kaloreita kului aina noin 1500, tämä oli minulle melkoinen yllätys. Sehän on aika paljon!
 
Alueena Provence vaikutti tämän vierailun perusteella aivan mahtavalta. Upeita merimaisemia, pieniä idyllisiä satamakaupunkeja, kulttuuria, hyvää ruokaa, golfkenttiä, viinitiloja ja oikeastaan kaikkea sitä, mitä ajattelen itse Etelä-Ranskan olevan. Tässä hieman lisää kuvia matkalta, nauttikaa pienestä palasta minun todellista Ranskaa:
Näissä tunnelmissa on uutta intoa täynnä aloittamaan viidettä treeniviikkoa.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.