Kaikki valmiina Kilimanjarolle

Nyt on kaikki valmiina. Iso kassi täynnä vaatetta Kilimanjarolle, safarille ja Sansibarin rannoille. Kaikki lääkkeet pakattuna ja malarian estolääkitys aloitettu jo tänään. Kaikki ladattavat laitteet kuten kamerat, kello ja kuulokkeet ladattuna ja pakattuna mukaan.

Valmiina lähtöön

Nyt vain lomamoodi käyntiin ja sitten mennään. On jotenkin sellainen olo, ettei vielä ole edes tajunnut lähdön olevan edessä, vaikka loma alkoi jo perjantaina.

Viikonloppu on vierähtänyt lähinnä laukkuja pakatessa, tavaroita järjestellessä ja syödessä. Ainakin on nyt levätty ja tankattu, että siitä ei ainakaan pitäisi jäädä reissussa mikään kiinni.

Huomenna sitten suunnataan aamuyöstä kentälle ja lennetään Amsterdamin kautta Nairobiin, josta matka jatkuu sitten Tanzanian puolelle heti seuraavana päivänä. Päästään siis aikalailla heti ihan tosi toimiin ja laitettua vaelluskamppeet niskaan.

Viimeistelylenkillä Seurasaaressa

Seuraavat kolme viikkoa onkin varmaan aika hiljaista täällä blogin puolella. Päivittelen matkakuulumiset sitten marraskuun puolella. Sosiaalisen median kautta varmasti jo aiemmin. Jatkan Afrikasta lähes suoraan vielä Lappiin, joten sen takia blogihiljaisuus todennäköisesti hiukan venyy.

Palataan, mukavaa sunnuntaita kamut!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.