A step ahead

Heipä hei!

Sain tänään odotetut kengät postista, meinaan Kaylandin alppikengät, joilla lähden Mt. Blancin matkalle. Valitsin nämä kengät oikeastaan kahdesta syystä: niiden järkevän hinnan ja keveyden puolesta. Tietysti tarkistin kenkien sopivuuden myös retkikunnan johtajalta ennen lopullista ostopäätöstä.

Se, mikä minua ei yhtään huvita, mutta kuuluu uusien kenkien ostamiseen on myös niiden sisäänajo. Voi että, sitä kampailun ja taistelun määrää, joka tulee todennäköisesti olemaan myös näiden kenkien kanssa. Millettieni kanssa ongelmiahan oli paljon, joista voit lukea täältä ja täältä. Mutta kuten Millettien, niin myös näiden kenkien kanssa ongelmat on tehty vain voitettavaksi. Kivojahan ne rakot eivät ole, mutta sanoisin matkan Blancilla olevan huomattavasti mukavampi sisään ajetuilla kengillä.

Kengät on yksi tärkeimmistä varusteista, sillä niiden avulla huipulle kiivetään. Siksi näihin kannattaa mielestäni satsata! Milletit ovat Mt. Blancille hieman liian järeät kengät ja siksi päädyin ostamaan uudet. Minulla on aika pitkälti kaikki varusteet kasassa Blancia varten ja lopullisten tavaroiden viilaaminen on edessä lähempänä matkaa. Tilanne on sinällään aika optimaalinen, että minulla ei tällä kertaa mene puuttuvien varusteiden hankintaan omaisuuden verran rahaa vaan voin hyvin hyödyntää olemassa olevia, hyviä varusteita.

A step ahead oli Kaylandin kenkälaatikossa kissan kokoisin kirjaimin.. Ja olenhan minä, sillä nyt minulla on reilusti aikaa ajaa kengät sisään ennen elokuun matkaani!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.