Treeniohjelman lopputulokset

Näin jälkeen päin on helppo miettiä, mitä kymmenessä viikossa sain aikaiseksi. Nyt hieman harmittaa, että tulokset eivät ole suorituksia vain lähinnä ulkonäköön liittyviä muutoksia. Vaaka, mittanauha ja peili kertoo miten kroppa on muuttunut. Olisi ollut erittäin mielenkiintoista tehdä jokin jopa hyvin yksinkertainenkin kuntotesti treenijakson alkaessa ja nyt. No… se on nyt myöhäistä, joten tässä muutama fakta:

– vyötärö kaventui 5 cm
– kiloja lähti 4,5 kg
– peilikuva näyttää ”tiivistyneemmältä”
– mikä parasta: jaksaminen ja kunto on parantunut merkittävästi. Jalkojen kestävyys, keskivartalon voima ja juoksunopeus kasvoi viimeisen kymmenen viikon aikana. Se, mikä kärsi: ylävartalon voima, mutta onneksi käsillä ei huipulle mennä!


Huomaan, että nämä raportit ovat kovin ulkonäkökeskeisiä ja pinnallisia. Kuitenkin suurin hyöty, joka kymmenessä viikossa on myös tapahtunut on itseluottamuksen kasvaminen. Kovista treeneistä selviäminen on kasvattanut uskoa omaan tekemiseen ja tuntuu, että mahdottomaltakin tuntuneet treenit ovat olleet saavutettavissa. Tämä sama tulee pätemään Aconcagualla, haastavalta tuntuva huippu tulee varmasti olemaan saavutettavissa.

Nyt olen matkalla Helsinkiin ja edelleen aivan fiiliksissäni eilisestä, mukavaa viikonloppua kamut!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.