Nöyrä kiitos

Kiitos. Olen todella kiitollinen jo nyt läpi käydystä projektistani Aconcagua, vaikken ole vielä lähelläkään vuorta. Ajattelin vielä kertoa myös teille, mistä kaikesta olen super kiitollinen. Ilman näitä asioita ja ihmisiä tämän projektin toteuttaminen olisi ollut todella paljon rankempaa ja olen todella onnellinen omasta turvaverkostani.

Kiitos – sain treenata terveenä, hyvävoimaisena, ilman suurempia ongelmia koko syksyn. Yksikään treeni ei jäänyt väliin esimerkiksi flunssan tai kiireen vuoksi ja motivaatio pysyi koko syksyn huippuhyvänä. Voin hyvällä omallatunnolla sanoa olevani tyytyväinen ja tehneeni kaikkeni tämän projektin eteen.

Kiitos – kuuluu mun-Mikolle, joka on uskonut minuun niinäkin hetkinä kun en ole sitä itse tehnyt. Hän on tehnyt kotihommia, tukenut blogin kirjoittamisessa, ollut kiinnostunut jokaisesta jauhetusta treenijutusta, kokeillut ties mitä ruokavalioitani ja silti koko ajan uskonut täysin mahdollisuuksiini huiputtaa Aco. Hän myös kirjoitti minulle myös kauniin kirjeen, millaista on elää vuorikiipeilijän kanssa.

Kiitos – äidille, joka on joulupaostani huolimatta pyrkinyt tukemaan tätä projektia. Hän on hankkinut proteiinipatukoita, keräsi kolehtia kiipeilyrahastooni ja selkeästi ollut myös ylpeä, että tavoitteeet ovat korkealla.

Kiitos – ystäväni, jotka ovat tukeneet, kuunnelleet väsymiseen asti ja uskoneet minuun. Olen varmasti useaan otteeseen huomaamattani höpöttänyt vuorista kyllästymiseen asti, mutta silti minulla on parhaimmat ystävät, jotka ovat jaksaneet kuunnella. Myös tämä blogiprojekti on saanut tukea ja on ollut todella kannustavaa, kuinka ystäväni on tukeneet blogiprojektissanikin.

Kiitos hierojalle ja fysioterapeutille, joka on kuunnellut murheeni kipeytyneistä paikoista ja opastanut kaikin mahdollisin keinoin, millä kasvatan mahdollisuuksiani huippuun.

Kiitos – teille kaikilla tuntemattomille ihmisille, olette tsempanneet minua ja uskoneet mahdollisuuksiini täysin. En ole pyytänyt, mutta olen saanut valtavasti kannustusta salilla, koululla ja erilaisissa yllättävissä tilanteissa. Olen joka kerta ollut yhtä otettu ja kiitollinen jokaisesta tsempistä, jonka olen saanut. Te, jotka olette blogiini löytänyt, olette myös kannustaneet tämän blogin toteuttamisessa. Kiitos, että olette olleet tässä projektissa mukana ja toivon teidän pysyvän myös tulevissa projekteissa mukana.

Kiitos – että vuori on vasta edessä päin, olen valmis. Olen valmis kestämään kurjuutta, taistelemaan tieni huipulle ja turvallisesti alas enkä näe, miksikö tämä ei olisi hyvien kelien ja sopivan tähtien asennosta mahdollista. Kiitollisuutta on päästä vuorille, rentoutumaan ja nauttimaan. Teen sen kiitollisena siitä, että minulla on mahdollisuus toteuttaa tämä projekti. Kiitos.

KIITOS!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.