Mrs Mutha Hubba – uusi välinehankinta

Pitkään on ollut ajatuksissa ostaa teltta. Sellainen teltta, jolla on hyvä retkeillä pieniä reissuja ja joka on kevyt sekä kestää kuitenkin Suomen olosuhteita ja etenkin vesisadetta.

Toukokuussa on tiedossa pyöräilyreissu Ahvenanmaalle, jossa tarkoituksena on yöpyä sitten teltassa. Tätä ennen pääsiäisenä on tarkoituksena tehdä muutaman päivän retkeilyreissu. Näiden juttujen lisäksi teltalle tulee käyttöä myös pienillä viikonloppureissuilla.

Teltan ostaminen on tietynlainen taiteen laji, kuten on kaikkien uusien varusteiden ostaminen. Voi hifistellä, vertailla, hiplata, vertailla ja tehdä exceliä eri telttojen ominaisuuksista ja miettiä, mikä olisi todella paras teltta omiin retkeilytarpeisiin.

Perjantaina sitten töiden jälkeen, vapaailtana lähdin vain katselemaan telttaa. Päädyin XXL:ään ja erittäin asiantuntevan myyjän juttusille. Sitten alkoi vielä telttojen vertailu. Kasattiin kaksi parasta vaihtoehtoa kaupassa ja mihin päädyttiin?

Mrs-merkkiseen Mutha Hubba 3-hengen telttaan, joka muun muassa:
– painaa 2,1 kg
– 3 hengen teltta
– 3 vuodenajan teltta
– kupoliteltta ja harvinaisen kevyt sellainen
– todella nopea pystyttää
– vaaleasta telttakankaasta erityismaininta, koska teltta vaikuttaa kokoaan isommalta
– pakattavuus on todella hyvä, sillä teltta menee pieneen pakettiin

Kuten kuvasta näkyy, teltta menee todella näppärään kokoon. Kotimatkalla ratikassa oli aika kiva fiilis, jalka on vihdoinkin retkeilykunnossa ja nyt on alkaa olemaan myös loistavat varusteet pieniin viikonloppureissuihin taajaman ulkopuolelle.

Viikonloppu oli jo buukattu ennen tätä extemporetelttaostoa ennen täyteen, joten teltan todellista testaamista olohuonetta pidemmälle täytynee vielä hetki odottaa, mutta kerron sitten, miten teltta toimii tositoimissa. Nyt ainakin vaikuttaa todella hyvältä!

2 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.