Madrid

Lennot löytyivät, olen nyt Madridin kentällä odottamassa seuraavaa lentoani Santiagoon.

Lähtö oli aika jännittävä ja sisälsi aikamoista stressihikeä ja paniikkia. Iso laukkuni painoi 24,5kg ja virkailija halusi punnita myös käsimatkatavarani, jotka olivat 9,4kg ja sekin liikaa. No, seuraavaksi sitten seuraavaksi nappasin vaelluskengät rinkasta jalkaan ja sain repun alle 8kg painoiseksi. Virkailija aloitti kuitenkin katsomaan rinkkaani ja sanoi sen olevan liian suuri käsimatkatavaraksi.

Rinkan olin kotona mitannut ja muuten se meni mittoihin, paitsi että pituus oli 2cm pitempi kuin ”sallittu” pituus oli. En ollut käsimatkatavaraani laittanut kuin erittäin vähän tavaraa, jolla olin saanut rinkan pienen näköiseksi.

Virkailija alkoi uhkailemaan minulle, että portilla työntekijät voivat vielä ottaa rinkan pois ja siinä vaiheessa sille ei voi tehdä mitään. Tässä vaiheessa asialle ei enää ollut tehtävissä mitään vaan rinkka tulisi mukanani koneeseen.

Lähtöportilla seisoin erittäin jännittyneenä ja erityisesti kuulutuksen: ” liian suuret käsimatkatavarat toimitetaan ruumaan” jälkeen olin täysin varma, että rinkka otetaan ruumaan. Läpäisin kuitenkin testin ja pääsin kuin pääsin koneeseen tavaroideni kanssa ja rinkka mahtui juuri sopivasti koneen ylälokeroon asiaankuuluvasti.

Minulla on lennot, paikka koneessa, matkatavarat mukana, rinkka käsimatkatavaroissa ja mieli jo asteen rauhallisempi. On todella hassua, että vuorokauden päästä olen maailman toisella puolella täysin kirjaimellisesti.

Kirjoittelen iPadillä, joten pahoittelen mahdollisists virheitä! Nyt vatsa on täynnä ja odottelen kahden tunnin päästä lähtevää jatkolentoani Chileen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.