Aconcagua 2021 infotilaisuus Aventuran toimistolla

Oletko aina haaveillut kiipeäväsi Etelä-Amerikan korkeimmalle huipulle Aconcagualle? Tuo 6962 metriä korkea vuori on mun yksi lempikohteista ja järjestämme Matkatoimisto Aventuran kanssa sinne matkan tammikuussa 2021. Lähden matkanjohtajaksi matkalle.

Kyseessä on korkea ja haastava vuori, mutta kuitenkin hyvin kiivettävä kohde. Matkalla pääsee fiilistelemään ison vuoren tuntua ja toisaalta nauttimaan upeista maisemista. Tämä reissu oli minun ensimmäinen lähes 7000 metrin vuori ja opin matkalla 2016 paljon tärkeitä taitoja vuorikiipeilystä.

Järjestämme keskiviikkona 28.8.2019 infotilaisuuden klo 18:00, jossa kerron tarkemmin matkan sisällöstä, fiiliksistä, tarvittavista varusteista ja vastaan mahdollisiin kysymyksiin. Tilaisuus on kaikille avoin ja voit tulla vain moikkaamaan, fiilistelemään vuorimaisemia tai pohtimaan, olisiko tämä seuraava sopiva haaste sinulle. Tapahtuma järjestetään Aventuran toimistolla Lönnrotinkatu 14, Helsinki.

Jotta pysymme mukana, miten paljon tarjottavaa ja ihmisiä on tulossa paikalle, niin laitathan viestiä minulle! Voit joko täyttää lomakkeen sivun alareunassa, laittaa viestiä Facebookissa tai Instagramissa tai kommentoida postaukseen. Nähdään parin viikon kuluttua!

Comments are closed.