Mökkitriathlon

Vietettiin viikonloppua ystäväni mökillä ja siitähän se idea sitten lähti. Tai oikeastaan idea lähti jo avovesiuinnista, jota varten hain märkäpuvun lainaan. Lauantaina tarkoituksena oli vetää mökkitriathlon ennen lounasta ja päivän muita aktiviteetteja. Koska oltiin mökillä ja olen edelleen kuntoutuja, niin lajit hiukan muokattiin sopivimmiksi tähän tilanteeseen.

1. Laji: Soutu

Ensimmäinen laji oli mökkiveneen soutu. Päivä oli tyyni ja lähdin veneellä vesille, tarkoituksenani soutaa 30 minuuttia. Kerkesin soutaa mökin pikkujärven toisesta päädystä toiseen päätyyn ja kilometrejä kertyi huimat kolme. Samalla tarkistelin avovesiuinnin reittiä.

1. Laji: mökkisoutu

2. Laji: Kahvakuulailu

Mökiltä löytyi 8 kilon kahvakuula ja Gymstick. Näistähän sitten rakenneltiin seuraava laji. Puoli tuntia kuntopiiriä hyväksikäyttäen kahvakuulaa. Etuheilautuksia, vatsoja, kahvakuulatempauksia ja jalkajumppaa Gymstickillä. Seuraavat puolituntia kului kivasti näin.

2. Laji: kahvakuula

3. Laji: Avovesiuinti

Viimeinen laji jännitti kyllä eniten, no miksi? Tämä oli kolmas kerta avovesiuintia, toinen kerta märkäpuvulla ja vesistö ei ollut minulle ennestään tuttu. Sinne vaan ja katsoin jo soutumatkalla sopivan matkan eli saaren, jonka ympäri tarkoitukseni oli uida. Niskan rentouttaminen tuntui olevan selkeästi haastavinta tuossa avovesiuinnissa. Mietin myös tuossa uidessa, että ilman hyvää uintitaitoa, tuskin olisin yksin veteen uskaltanutkaan. Eikä mitään, kaikki hyvin ja 26 minuuttia ja 1.6 kilometriä avovesiuintia kruunasi mökkithriatlonin.

3. Laji: avovesiuinti

Super rentouttava viikonloppu takana ja pieni sporttailu vielä kruunasi ystävien kanssa vietetyn ajan.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.